Úplňková jóga

Obtížnost
Úplňková jóga
Láďa  - Úplňková jóga

Láďa

05.02.2023
19:30 - 22:00
Penalizační zóna od 25.01 09:00
Cena 400 Kč

Druhý úplněk 2023 oslavíme v neděli 5.2.2023 od 19:30 do 22:00 hod.


Tento, zase o trochu intenzivnější, program strávíme krátkým jógovým protažením a dechovým cvičením, na které plynule naváže 150 minut zpívání manter.

Každý další úplněk bude o trochu intenzivnejší a navyšování intenzity skončíme 26.12.2023. Budeme nejen navyšovat dobu zpívání, ale také to, co zpěvu předchází a co ho následuje. Nechci úplněk věnovat bohům. Chci jej věnovat nám, tomu tichu, až utichne poslední nota a dozní poslední hlas zpívající poslední větu.

 

Víc o akci ...


Nenechte si ujít úplňkový program. Tyto akce budou oslavovány v den úplňků, který se často může křížit s vašemi, nebo našimi aktivitami a proto zveřejňuji data úplňků dopředu, abyste si mohli v tyto vyjímečné dny předem naplánovat svůj program a nebo ho sladit s naším programem, nejen v Soham Yoga studiu. Náhled je na většině stran na našem webu, v sekci Následující akce.

 

Tuto akci si rezervuj zaplacením přes rezervační systém. Záloha ze zaplacené částky činí 200Kč. Rezervaci můžeš zdarma stornovat 11 dní před plánovaným začátkem akce. V opačném případě záloha propadá a zbytek peněz ti připíšeme jako kredit na lekce / na další akci. V případě, že se akce nebude konat, vrátíme ti celou platbu obratem na tvůj účet.

 

Již proběhlo

Sdílet Úplňková jóga na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)