Seminář Tone & sculpt

Obtížnost
Seminář Tone & sculpt
Shephali  - Seminář Tone & sculpt

Shephali

Láďa  - Seminář Tone & sculpt
Láďa

Seminář Tone & sculpt

27.11.2022
16:30 - 20:30
Penalizační zóna od 27.11 08:30
Cena 1100 Kč

Nedělní seminář zaměřený na formování problémových partií. Když umíš při józe dýchat je to velké plus. Přijď se naučit, jak správně dýchat do plných plic i v naročnějších jógových pozicích a udržet si přitom úsměv na tváři. Jak spojit dech s pohybem a zjistit,  jak  se dech podepisuje na výdrži v pozicích, kterýmy proplouváš, aniž by ses zadýchala, nebo unavila. Tento seminář ti pomůže zjistit tvé možnosti, schopnosti a přání. Přijď se nepřekonávat, tvarovat, formovat, odpočívat, dýchat, být. Přijď zažít svůj potenciál.

Víc informací zde ...

 

Těš se na:

  • Akci plnou jógy, dechu a potu
  • 4 hodiny rozfázované na dynamické části zaměřené na problémové partie, prokládané fázemi klidnější vinnyasi a fázemi úplného klidu
  • Indické občerstvení

 

Jógový seminář si rezervuj zaplacením přes rezervační systém. Záloha ze zaplacené částky činí 500 Kč. Rezervaci můžeš zdarma stornovat 7 dní před plánovaným začátkem akce. V opačném případě záloha propadá a zbytek peněz ti připíšeme jako kredit, kterým nám můžeš zaplatit příště. V případě, že se akce nebude konat, vrátíme ti celou platbu obratem na tvůj účet.

Již proběhlo

Sdílet Seminář Tone & sculpt na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)